Лозівську громаду на Харківщині відзначили за допомогу армії

Лозівського міського голову, а також деяких чиновників Лозівського району було відзначено наказом Валерія Залужного

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, за значний особистий внесок у надання всебічної допомоги підрозділам Збройних сил України та активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану,  Почесним нагрудним знаком “За сприяння війську” нагороджено Лозівського міського голову Сергія Зеленського. Також відзначено: голову Лозівської районної ради Вадима  Гоча, голову Близнюківської селищної ради Геннадія  Короля, Біляївського селищного голову Олександра Різника.

Вручив нагороди начальник відділу логістики штабу Регіонального управління Сил територіальної оборони “Схід” Збройних Сил України  полковник Максим Зінченко вчора, 23 серпня. 

“Передаю нагороди за дорученням головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного та начальника Регіонального управління сил ТРО “Схід” полковника Олександра Зугравого. Вітаю керівників й жителів Лозівщини з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України.  Й дякую за підтримку наших воїнів, які виборюють незалежність України ціною власного життя та здоров’я.” , - зазначив Максим Зінченко.

Сергій Зеленський подякував командуванню за високу оцінку роботи Лозівської тергромади та Лозівського району у цілому. 

"Ця нагорода безумовно належить усім, хто з перших днів повномасштабного вторгнення тримав тил, підтримував, як жителів так і воїнів. Дякую усім жителям громади й усієї Лозівщини! Слава Україні  та її воїнам!", - зазначив Лозівський міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нагородження міським головою Харкова ветеранів, військових, комунальників і педагогів. Нагороди у вигляді Почесних грамот Харківської міської ради, Почесних грамот виконавчого комітету міськради та Подяк міського голови отримали активісти ветеранського руху, військові, педагоги, науковці, комунальники та медики. Як відзначив голова міста, "сьогодні ми можемо зібратися тут завдяки нашим захисникам. Зараз у місті акуратно, доглянуто та все працює завдяки нашим комунальникам. А діти продовжують здобувати знання завдяки педагогам, які залишилися жити та працювати в Харкові. Цей список я можу продовжувати довго. Дякую вам, люди різних покликань та різних професій за Харків, який у нас сьогодні є! І дякую ветеранам Другої світової війни за те, що 80 років тому визволили місто та подарували нам багато десятиліть мирного життя".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися