Обстріл Харківщини на 25 серпня: де сталися «прильоти»

На Куп’янському напрямку окупанти не полишають спроб наступати.

Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару по території нашої держави. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється.

Протягом минулої доби ворог завдав 7 ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Вдень 24 серпня ворог завдав масованого артилерійського удару по прикордонному місту Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок обстрілів неподалік приватного сектору загорілася суха трава та дерев'яна електроопора. Загальна площа пожежі склала близько 2 га. Крім того, були пошкоджені приватні житлові будинки та споруди місцевого агропідприємства. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

Ймовірність того, що ворог буде продовжувати завдавати ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

Протягом минулої доби на фронті відбулось 35 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, це, зокрема, Червона Зоря, Стрілеча, Гатище, Мала Вовча, Тополі Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки Луганської області. Завдав авіаційних ударів в районах Орлянського Харківської області та Надії, Твердохлібового Луганської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Дворічна, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Там дуже небезпечно" – у Харківській області йдуть активні бої

Українські захисники надійно тримають позиції та не дають окупантам просуватися на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Перебувати там наразі дуже небезпечно. Тому що ворог б’є і по центральній частині міста, і по житловим будинкам з усіх видів озброєння – артилерії, авіації, мінометів, танків. Чи не щодня маємо трагічні випадки поранень цивільного населення, як у Куп’янську, так і в районі", - додав Олег Синєгубов. Начальник ХОВА повідомив, що окупанти намагаються завдавати ударів по логістичним об’єктам району, аби ускладнити пересування цивільному населенню.

Як діє противник у Харківській області – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися