Сьогодні вранці ворог обстріляв Харківщину: є постраждалі

Окупанти поранили цивільного чоловіка.

Сьогодні вранці, о 6:30, ворог обстріляв с. Подоли Куп'янського району. Зазнав поранення та був госпіталізований 59-річний цивільний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби російські окупанти продовжували вести обстріли цивільного населення Богодухівського, Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів області.

У с. Петропавлівка Куп'янського району пошкоджене приватне домоволодіння, сталася пожежа.

Внаслідок обстріляв з РСЗВ с. Юрченкове Чугуївського району пошкоджено 3 приватні будинки, лінії електромереж, будівлю магазину та знищено приватний автомобіль.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілом пошкоджено будівлю цивільного підприємства та 3 приватні житлові будинки, сталася пожежа. Без постраждалих.

"На лінії фронту тривають бойові дії. Наші захисники дають відсіч ворогу та надійно тримають свої позиції", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Там дуже небезпечно" – у Харківській області йдуть активні бої

Українські захисники надійно тримають позиції та не дають окупантам просуватися на Куп’янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Перебувати там наразі дуже небезпечно. Тому що ворог б’є і по центральній частині міста, і по житловим будинкам з усіх видів озброєння – артилерії, авіації, мінометів, танків. Чи не щодня маємо трагічні випадки поранень цивільного населення, як у Куп’янську, так і в районі", - додав Олег Синєгубов. Начальник ХОВА повідомив, що окупанти намагаються завдавати ударів по логістичним об’єктам району, аби ускладнити пересування цивільному населенню.

Як діє противник у Харківській області – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися