Стало відомо про те, як будуть посилені мобілізаційні заходи на Харківщині

Питання були обговорені під час міжвідомчої наради за участю заступника голови Харківської ОВА Олега Семенухи

Про посилення мобілізаційних заходів на території області повідомив заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха під час міжвідомчої наради з питань реалізації заходів мобілізації.

У Харківській ОВА повідомляють, що у робочій зустрічі взяли участь тво начальника Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники територіальних управлінь СБУ, ДБР, Національної поліції, районних ТЦК, а також голови районних військових адміністрацій та громад регіону. Учасники міжвідомчої наради обговорили кроки співпраці між органами, які сприяють або здійснюють мобілізаційні заходи на території Харківської області.

"З метою виконання планів, поставлених державою, Харківська обласна військова адміністрація посилює свою співпрацю з регіональним центром комплектування та соціальної підтримки у напрямку здійснення мобілізаційних заходів. Також продовжуємо всіляко допомагати нашим захисникам і захисницям", – сказав Роман Семенуха.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перевірку головою Харківської ОВА Олегом Синєгубовим надання житла евакуйованим на Харківщині. Протягом 20 та 21 серпня з населених пунктів, що перебувають під постійними обстрілами, евакуювали 30 людей, в тому числі 5 дітей та 1 людину з інвалідністю. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків". Люди отримують гуманітарну, юридичну допомогу, надається безкоштовне житло усім, хто цього потребує. "Всього з 9 серпня евакуйовано 556 людей, в тому числі 148 дітей. Вкотре дякую нашим волонтерам, міжнародним партнерам та усім, хто допомагає здійснювати евакуацію та проводити роз'яснювальну роботу щодо необхідності евакуюватися серед цивільних!", – сказав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися