Обстріл Харківщини на 28 серпня: росіяни били з танків по будинках мирних мешканців

Російські військові завдали близько 20 ударів по селищу на Харківщині.

Протягом минулої доби російські війська продовжували наносити удари з авіації, артилерії, мінометів та інших видів озброєння по населених пунктах Харківської області. Ймовірність того, що окупанти продовжать завдавати ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За даними Генерального штабу ЗСУ, протягом доби на фронті відбулось 34 бойових зіткнення.

На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районі Окіпа Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів, це, зокрема, Ветеринарне, Красне, Огірцеве, Бударки, Колодязне Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав артилерійських і мінометних обстрілів по населених пунктах Кам'янка, Дворічна, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

Протягом учорашнього дня ворожі танки завдали близько 20-ти ударів по селищу Козача Лопань з району н.п. Красний Хутор Бєлгородської області. Внаслідок обстрілів пошкоджень зазнали щонайменше 10 приватних будинків, адміністративні і господарчі споруди у центрі Козачої Лопані, а також комунальна техніка. На щастя, загиблих та поранених немає. Про це повідомив очільник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Який район Харкова найкрасивіший – у місті підбили підсумки конкурсу

У КП "Харківблагоустрій" підбили підсумки огляд-конкурсу з благоустрою та озеленення прибудинкових територій. Нагородження переможців відбулося напередодні, у День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Перше місце в номінаціях "Найкраща клумба" та "Найкращий двір" посіла Київська філія КП, яка тримає лідерство в конкурсі більше десяти років. Друге місце розділили Салтівська та Новобаварська філії, а третє - Основ’янська та Шевченківська.

Також кращі клумби визначала профспілка "Харківблагоустрою". Переможців та фото – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися