У Харкові хочуть побудувати бомбосховище за 56 мільйонів гривень

У Харкові планують побудувати бомбосховище за 56 млн гривень — Терехов

У Харкові міська влада планує побудувати бомбосховище на 400 місць. Вартість робіт складе 56 млн гривень, сказав 29 серпня під час зустрічі з освітянами Харкова міський голова Ігор Терехов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Суспільне Харків.

"Буквально вчора мені принесли проєкт бомбосховища, який зроблений за всіма умовами. Ми почнемо будувати бомбосховище на 400 місць. Це важко, це навантаження на міський бюджет, це 56 млн гривень, але іншого вибору у нас нема, ми будемо виділяти ці кошти, відриваючи від інших галузей, але освіта — це головне", — сказав Ігор Терехов.

Міський голова зазначив, що у Харкові тривають роботи з облаштування класів у метро.

"Я вчора був на одній зі станцій, там завершуються роботи щодо створення умов, це справжні класи, де можуть безпечно навчатися діти, безпечно викладати вчителі. Умови ми створимо. Створимо підвіз школярів, будемо годувати. Поки у нас немає іншого вибору", — сказав Терехов.

За даними міської ради, на кінець серпня 2023 року 44% учнів харківських шкіл перебувають у Харкові, 35% — закордоном, 12% — в Україні, 9% — у Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У військкоматі Харківщини нарахували премії та нагороди на 700 тисяч гривень – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру начальнику районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області та начальнику групи зв’язку цього РТЦК та СП, по факту заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 191 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури.

Слідством встановлено, що воєнком розробив злочинний план щодо заволодіння бюджетними коштами у вигляді грошового забезпечення військовослужбовців, в тому числі додатковими винагородами.

У чому полягала суть схеми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися