Поліція показала наслідки обстрілів двох районів Харківщини окупантами

Внаслідок терору окупантів загинула одна, а постраждало дві людини

Одна людина загинула, двоє травмовані: слідчі зафіксували наслідки воєнних злочинів окупантів на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У Куп'янську пошкоджені будівлі м'ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Пошкоджений багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння. Отримав поранення 67-річний чоловік. Дронами ворог вдарив по селу Гур’їв Козачок Богодухівського району. Пошкоджена адмінбудівля. Внаслідок мінометного обстрілу села пошкоджені ангари та господарські споруди фермерського господарства. У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок удару керованими авіабомбами пошкоджено будівлі та трактор агропідприємства. У селі Дружелюбівка Ізюмського району поранено 55-річного чоловіка. 

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про результати обстрілів Харківщини окупантами. Протягом минулої доби під ударами російських окупантів перебували населені пункти Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Вчора зранку у м. Куп'янськ обстрілом пошкоджено будівлі м'ясокомбінату. Загинув 45-річний охоронець. Також пошкоджено багатоквартирний будинок та приватне домоволодіння. Зазнав осколкового поранення 67-річний чоловік. Внаслідок удару бойовими дронами по с. Гур’їв Козачок Богодухівського району пошкоджено адмінбудівлю. О 16:00 внаслідок мінометного обстрілу села пошкоджено ангари та господарські споруди фермерського господарства. У с. Чернещина Ізюмського району внаслідок удару 2 керованими авіабомбами пошкоджено корівник, сарай, автогараж та трактор МТЗ 80 агропідприємства. У с. Дружелюбівка Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу зазнав поранення 55-річний цивільний чоловік. Госпіталізований у важкому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися