Обстріл Харківщини на 31 серпня: де сталися «прильоти»

Окупанти продовжують гатити по мирному населенню в Харківській області.

Протягом минулої доби ворог завдав 31 ракетний та 66 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Протягом доби на Харківщині трапилось 6 пожеж, спричинені ворожими обстрілами. У Чугуївському та Куп’янському районах області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Вдень ворог завдав обстрілів неподалік села Осинове Куп’янського району. Зайнялось сміття на полігоні побутових відходів.

О 15:20 ворог завдав обстрілів по м. Вовчанську Чугуївського району. Снаряди влучили на території двох гаражних кооперативів. На момент прибуття рятувальників на території одного гаражного кооперативу горіли 4 гаражні бокси та автомобіль Mersedes на площі 120 кв.м. та ще 2 гаражі іншого ГК на площі 60 кв.м.

О 14:30 ворог знову вдарив артилерією по приватному сектору міста Куп’янська Харківщини. Загорілась господарча, літня кухня та паркан на території приватного домоволодіння. На час прибуття вогнеборців загальна площа складала 60 кв.м.

Увечері 30 серпня прикордонне місто Вовчанськ вкотре було обстріляне окупантами з артилерії. Цього разу виникла пожежа у приватному секторі. До місця події було направлено 2 відділення служби. На момент прибуття вогнеборців полум’ям був охоплений будинок на двох господарів. Загальна площа пожежі склала близько 100 кв.м.

Ще 2 пожежі сталися вночі: у м. Вовчанськ горіла трава на площі 800 кв.м. та у с. Вільхівка Куп’янського району горіла недіюча будівля на площі 70 кв.м. Жертв та постраждалих немає.

Ймовірність того, що окупанти знову завдаватимуть ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

За даними Генштабу, протягом минулої доби на фронті відбулось понад 40 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районі Потихонового Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, це, зокрема, Гатище, Вовчанські Хутори, Григорівка, Одрадне, Дворічанське Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Кислівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Масютівка, Синьківка, Кучерівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися