Окупанти нанесли черговий удар по Куп'янську: є поранений

Цього разу під ударом опинилася центральна частина міста

Окупанти вдарили по центральній частині міста Куп’янськ на Харківщині. Внаслідок артилерійського обстрілу о 10:30 отримав поранення 61-річний чоловік, госпіталізований до лікувальної установи. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у своїх соцмережах.

"Є пошкодження нежитлових приміщень, адмінбудівель та приватних житлових будинків. На місці працюють екстрені служби.", - додав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранковий обстріл Харківщини 31 серпня. Минулої ночі близько опівночі ворог обстріляв с. Вільхівка Куп'янського району, пошкоджено будинок, що не експлуатується, сталася пожежа. Сьогодні близько 05:00 ранку ворог обстріляв смт Борова Ізюмського району, зазнав поранення та був госпіталізований цивільний чоловік 48 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Протягом минулої доби ворог з ствольної та реактивної артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Внаслідок обстрілу с. Осинове Куп'янського району сталася пожежа на полігоні твердих побутових відходів. У м. Куп’янськ обстрілом пошкоджено приватне домоволодіння, сталася пожежа. Внаслідок обстрілів з РСЗВ м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше 2 приватні будинки, господарчі споруди, чотири гаражі та автомобіль, сталися пожежі. Внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Шийківка Ізюмського району пошкоджено лінії електропередач та газову трубу. Внаслідок удару імовірно касетними боєприпасами з РСЗВ "Ураган" по с. Загризлове Ізюмського району пошкоджено будинок.



Джерело: https://t.me/synegubov/6962
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися