Обстріл Харківщини на 1 вересня: ворог завдав ударів з авіації

Російські окупанти завдають ударів по мирним мешканцям Харківщини.

Протягом минулої доби ворог завдав 1 ракетний та 44 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність того, що ворог продовжить завдавати ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

Протягом минулої доби на фронті відбулось понад 25 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Козачої Лопані Харківської області, здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема, Вовчанськ, Хрипуни, Караїчне, Мала Вовча, Бологівка, Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Котлярівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали населені пункти Борова, Куп’янськ, Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У громаді на Харківщині змінюється тривалість комендантської години

На території Куп'янської міської територіальної громади змінюється час комендантської години. Відповідне розпорядження за номером 58-в від 29 серпня 2023 року було підписано ТВО начальника Куп'янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем, інформують "Коментарі. Харків".

"Запровадити на території Куп'янського району з 1 вересня 2023 року до окремого розпорядження комендантську годину шляхом заборони перебування громадян на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, а також руху транспортних засобів на території Куп'янської міської територіальної громади з 18:00 до 6:00 годин", - йдеться в розпорядженні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися