Харківщина під вогнем: є поранені та значні руйнування

Триває 555 доба боротьби із широкомасштабною збройною агресію рф в нашій країні.

Окупанти продовжують завдавати ударів по прикордонних районах Харківщини: Куп‘янський, Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський, Харківський. Протягом доби ворог застосовував проти мирного населення керовані авіабомби та РСЗВ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

О 09:30 у с. Чернещина Борівської громади відбувся ворожий обстріл керованими авіабомбами. Пошкоджено будівлю, складські приміщення та майстерня агрофірми.

О 10:30 ворог із РСЗВ завдав ударів по центральній частині м. Куп’янськ – території автовокзалу, центрального ринку. Пошкоджено два житлових будинки, адмінбудівлі та нежитлові приміщення. Отримав вибухову травму та уламкові поранення 61-річний чоловік, стан середній.

Близько 14:15 у с. Чернещина Борівської громади відбувся ворожий обстріл (тип озброєння – КАБ), внаслідок якого пошкоджені 2 будинки.

О 15:08 у с. Копанки Борівської громади внаслідок обстрілу КАБ-ами було пошкоджено 2 житлові будинки, отримав вибухову травму 49-річний чоловік.

О 17:55 у с. Западне Дворічанської громади через обстріли окупантів горів житловий будинок. Постраждалих немає.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У громаді на Харківщині змінюється тривалість комендантської години

На території Куп'янської міської територіальної громади змінюється час комендантської години. Відповідне розпорядження за номером 58-в від 29 серпня 2023 року було підписано ТВО начальника Куп'янської районної військової адміністрації Андрієм Канашевичем, інформують "Коментарі. Харків".

"Запровадити на території Куп'янського району з 1 вересня 2023 року до окремого розпорядження комендантську годину шляхом заборони перебування громадян на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, а також руху транспортних засобів на території Куп'янської міської територіальної громади з 18:00 до 6:00 годин", - йдеться в розпорядженні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися