У Харківській області терміново закликають евакуюватися

У Куп’янському районі загострилася ситуація, район щодня знаходиться під обстрілами

Мешканців Куп'янської громади, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і мало мобільних просять евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, ви жителям пропонують евакуюватися до більш безпечного місця - м. Харків з подальшою можливістю переміщення в інші регіони України.

"Буде забезпечено безоплатне проживання у прихистку, гуманітарна допомога, харчування, медична підтримка. Також буде надано допомогу в оформленні довідки ВПО та відповідну грошову допомогу від держави та міжнародних організацій", – зазначили у військовій адмінітсрації.

Повідомити про бажання евакуюватися можна за номерами телефонів:

КООРДИНАЦІЙНИЙ ЦЕНТР

ЦІЛОДОБОВО

+380507890124

+380637896474

гаряча лінія Куп'янської МВА для мешканців громади

щоденно з 9:00 до 16:00

+380989412300

"При підготовці не забудьте зібрати найбільш необхідні речі, в тому числі документи, гроші, ліки та одяг.

Обов'язкова евакуація проводиться за сприяння Харківської обласної військової адміністрації та безпосередньої підтримки Єдиного координаційного гуманітарного центру Харківської області.

Закликаємо! Не нехтуйте своєю безпекою та безпекою своїх близьких!" – повідомили у МВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У Харкові закриють перехід у бік ТРЦ "Нікольський"

У пʼятницю, 1 вересня, з 9:00 буде тимчасово зачинено частину підвуличного пішохідного переходу біля станції "Майдан Конституції" (у бік ТРЦ "Нікольський"). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен". Коли буде відновлено роботу вказаної частини пішохідного переходу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися