Стало відомо, що відбувається на Куп'янському напрямку

Залишається високою кількість обстрілів з боку російських окупантів

Ситуація на Куп'янському напрямку залишається складною - ворожі війська продовжують атакувати українські позиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступниці Міністра оборони України Ганни Маляр.

На Куп’янському напрямку українські сили оборони відбивають по декілька ворожих атак за день і не дають ворогу просуватись вперед. Кількість обстрілів з боку росіян залишається високою.

За даними Генштабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку під ворожими обстрілами опинилися Тополі, Дворічанське, Берестове, Колодязне, Кислівка Харківської області. Про наступальні дії з боку російських військових у Генштабі не повідомляли.

А в Інституті вивчення війни зазначили, що станом на 3 вересня російські війська продовжували наступ на лінії Куп’янськ-Сватове. При цьому окупанти не досягли підтверджених успіхів. 

Глава Луганської області Артем Лисогор заявив, що російські війська відновили наступальні дії під Новоєгорівкою після того, як значні втрати росіян за останній тиждень спричинили короткочасну паузу в наступальній активності росіян у цьому районі. Російські джерела повідомляли про проведення наступальних дій і з російського, і з українського боків. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російська армія збільшила кількість атак на Куп'янському напрямі – основні зусилля ворог зосереджує у районі Новоєгорівки. Такими даними, в ефірі телемарафону поділився керівник пресслужби Сил оборони Східного напрямку Ілля Євлаш. Детальніше про це читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися