Обстріл Харківщини на 6 вересня: де сталися «прильоти»

Окупанти б’ють з авіації та не полишають спроб наступати.

Протягом доби ворог завдав 40 авіаційних ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність того, що ворог продовжить завдавати ракетні та авіаційні удари по всій території України, залишається високою.

Протягом добина фронті відбулось 28 бойових зіткнень.

На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районі Ветеринарного Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 25 населених пунктів, зокрема це Шевченка, Стариця, Гатище, Плетенівка, Нестерне, Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку сили оборони відбили атаки противника в районі Новоселівського Луганської області. Противник завдав авіаційного удару в районах  Петропавлівки та Крохмального на Харківщині. Ворог продовжує завдавати артилерійських та мінометних обстрілів по населених пунктах, серед них Масютівка, Синьківка, Іванівка, Кислівка, Табаївка та Піщане Харківської області.

Як повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в етері національного марафону, на Куп’янсько-Лиманському напрямку ворог тепер не наступає, а облаштовує свої позиції.

"Отримавши по зубах, як він це отримав напередодні на Куп’янсько-Лиманському напрямку, противник відмовився наступати та вдався до обладнання своїх позицій, вирішив закріпитися на рубежах, закріпитися на своїх позиціях. Оскільки наші захисники суттєво дають "прочуханки" окупантам, бо коли по тобі летить з усього і дуже прицільно, то мотивації рухатися навіть за гроші особливо немає", – зазначив Євлаш.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області під загрозою робота місцевого самоврядування

Для роботи в місцевій адміністрації відкрито більше десятка вакансій.

Для відновлення роботи органів місцевого самоврядування Куп’янської міської ради Куп’янській міській військовій адміністрації потрібні спеціалісти на вакантні посади у структурні підрозділи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА. До яких структурних підрозділів запрошують на роботу спеціалістів – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися