Внаслідок обстрілів Харківщини окупантами постраждав чоловік

Слідчі органи фіксують наслідки обстрілів

Внаслідок ворожих обстрілів Харківської області отримав поранення цивільний чоловік. У поліції Харківської області повідомляють, що вже проводяться відповідні слідчі дії щодо фіксації наслідків збройної агресії РФ в Україні. 

У селищі Козача Лопань Харківського району окупанти обстріляли з бойового гелікоптера. Пошкоджені приватні будинки, гаражі, господарчі споруди. У селі Глушківка Куп'янського району зазнав поранення 25-річний цивільний чоловік. Його доставили до лікарні. Через обстріли у селі Сінельникове Чугуївського району пошкоджені будинки та господарчі споруди. Неподалік села Вільхуватка Куп'янського району на вибухонебезпечному пристрої підірвався цивільний автомобіль. 59-річний водій отримав поранення. Його доставили до лікарні.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківської області 7 вересня. Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні застосувавши іранські ударні дрони “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Протягом минулої доби відбулось 39 бойових зіткнень. Ворог завдав 10 ракетних, 69 авіаційних ударів, здійснив 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі села Гранів Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 25 населених пунктів, це, зокрема, Ветеринарне, Амбарне, Гатище, Варварівка Харківської області. На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах  Синьківки, Котлярівки, Крохмального Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Колодязне, Кислівка, Куп’янськ, Берестове Харківської області. За даними начальника ХОВА Олега Синєгубова, учора внаслідок обстрілу с. Глушківка Куп'янського району зазнав поранення та був госпіталізований у важкому стані 25-річний цивільний чоловік.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися