Поранені та загиблі через бойові дії у Харківській області: подробиці

Окупанти б’ють по мирному населенню Харківської області

Минулої ночі, близько 2:30, російські окупанти обстріляли с. Петропавлівка Куп'янського району. Зазнав поранення та був госпіталізований чоловік 68 років. Також вночі обстріляне с. Кучерівка Куп'янського району, де пошкоджено житловий будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом доби ворог з артилерії, мінометів, використовуючи авіацію та інше озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів.

У с. Гранів Харківського району ворожий дрон вдарив по приватному будинку, отримала осколкове поранення та була госпіталізована жінка 77 років.

У с. Колодязне Куп'янського району обстрілом пошкоджено будівлю їдальні, сталася пожежа.

У селах Зідьки Чугуївського району та Курілівка Куп'янського району через обстріли сталися лісові пожежі.

Близько 11:30 між м. Барвінкове та с. Червоне Ізюмського району під час роботи в полі на вибуховий пристрій наїхав трактор, зазнав поранення 42-річний тракторист. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Близько 11:00 в районі с. Мосьпанове Чугуївського району на вибуховому пристрої підірвався вантажний автомобіль. Зазнали поранення 25-річний водій та 20-річна жінка, що перебувала в авто. Госпіталізовані у важкому стані. За даними правоохоронців, чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

"Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 4,8 га території та знешкодили 53 вибухонебезпечні предмети.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники відбили чергову спробу ворога піти в наступ в районі Синьківки Куп'янського району. Окупанти зазнали втрат та відійшли на свої позиції", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися