Окупанти нанесли удар по Куп'янському району Харківщини

Під обстрілами опинились декілька населених пунктів Дворічанської громади

РФ завдала авіаударів в районах Бологівки та Петропавлівки на Харківщині. Про ці удари повідомили у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

"На Куп’янському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Петропавлівки Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, серед яких Красне Перше, Кам’янка, Фиголівка, Дворічна, Кучерівка, Табаївка Харківської області.", - повідомили у зведенні Генерального штабу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківщини 8 вересня. Сьогодні вночі російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару по Україні. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Протягом минулої доби відбулось 39 бойових зіткнення. Ворог завдав 7 ракетних, 74 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. На Слобожанському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Гранового Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 25 населених пунктів, це, зокрема, Уди, Ветеринарне, Вовчанськ, Бударки, Гатище, Огірцеве Харківської області. На Куп’янському напрямку сили оборони відбили атаки противника в районі Синьківки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, серед яких Красне Перше, Кам’янка, Фиголівка, Дворічна, Кучерівка, Табаївка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися