РФ обстріляла Куп'янськ Харківської області з авіації

Було пошкоджено низку житлових та господарчих споруд

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 9 вересня близько 22:00 російські військові вчергове завдали удар по Куп‘янську. За попередніми даними удар був нанесений керованою авіабомбою. Було пошкоджено низку житлових будинків та господарчих споруд. Прокурори, співпрацюючи зі слідчими поліції, зібрали речові докази та задокументували наслідки збройної агресії РФ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про результати обстрілів Харківської області станом на ранок 10 вересня. Близько 12:00 у с. Тернова Харківського району під час косіння трави на вибуховий пристрій типу "Пелюстка" наступив 61-річний чоловік. Наразі він госпіталізований з пораненням. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на голову Харківської ОВА Олега Синєгубова. Також минулої доби російські окупанти продовжували обстрілювати цивільне населення міст і сіл Куп'янського та Ізюмського районів. Внаслідок удару керованою авіабомбою по селу Ізюмське Ізюмського району пошкоджено будівлі агропідприємства. Внаслідок обстрілів Куп’янська, пошкоджено будинок, сталися пожежі. У Великій Шапківці Куп'янського району внаслідок ворожого обстрілу на відкритій території горіла трава. Триває робота з розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 4,3 га території та знешкодили 78 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися