Обстріл Харківської області на 12 вересня: де сталися «прильоти»

Окупанти кидають авіабомби на населені пункти Харківської області.

Протягом минулої доби відбулося на фронті 30 бойових зіткнень. Ворог завдав 10 ракетних та 53 авіаційних ударів, здійснив понад 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціям наших військ, так і по цивільним об’єктам нашої держави. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається досить складною.

На Слобожанському напрямку противник завдав артилерійських та мінометних обстрілів по цивільній інфраструктурі та населенню прифронтових населених пунктів Гатище, Вовчанськ, Бударки Харківської області.

В районі відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках противник завдав авіаційних ударів біля Синьківки, Іванівки Харківської області, Надії, Новоєгорівки, Діброви, Білогорівки Луганської області. Окупанти не полишають спроб прорвати оборону Збройних Сил України в районах Новоселівського Луганської області, Оріхово-Василівки та Кліщіївки Донецької області. Від численних артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, зокрема, Дворічна, Ковалівка, Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися