Обстріл Харківщини на 14 вересня: окупанти атакують на одному з напрямків

Окупанти не полишають спроб прорвати оборону наших військ на Куп’янському напрямку.

Російські окупанти продовжують ігнорувати міжнародне гуманітарне право, здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів.

Сьогодні вночі, окупанти атакували Україну 22 дронами-камікадзе типу "Shahed-136/131", з яких 17 було знищено засобами протиповітряної оборони України.

Авіаційних ударів зазнали населені пункти Мороховець, Плетенівка, Петропавлівка, Кислівка, Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 30 населених  пунктів, серед них Огірцеве та Зибине Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші захисники успішно відбили атаку противника північно-східніше Берестового Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Синьківка, Кислівка, Котлярівка Харківської області.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Замовила їжу собі та родичам майже на 400 тисяч гривень та не сплатила – що буде харків’янці

2 серпня до поліції з відповідною заявою звернувся представник однією зі служб доставки Харкова. Він розповів, що оператор оформлювала замовлення їжі, ставила відмітку про оплату, хоча гроші на рахунок служби не надходили. Потім курʼєр доставляв замовлення до вказаних адрес. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що буде жінці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися