Підсумки нічного обстрілу Харківщини окупантами

Росіяни нанесли удари по приватному сектору Вовчанска

Минулої ночі, близько опівночі, російські окупанти обстріляли Вовчанськ Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок та господарчу споруду. Обійшлося без постраждалих.

Загалом протягом минулої доби під вогнем ворога перебували населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. У селі Петропавліка Куп'янського району ворожим обстрілом пошкоджено вантажний кран. У селі Подоли пошкоджено приватний житловий будинок. Внаслідок обстрілу Куп’янська пошкоджено 2 житлові будинки, господарчі споруди, сталася пожежа. Протягом минулої доби постраждалих від обстрілів не зафіксовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нічний обстріл Харкова росіянами. В ніч на 17 вересня, близько 0:30, ворог завдав ракетного удару по Харкову. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Зафіксовано влучання 4 керованих ракет ЗРК С300 по будівлі цивільного підприємства. Сталася пожежа. Вчора близько 11:10 росіяни завдали по Харкову удари 5-ма крилатими ракетами комплексу "Іскандер К". Пошкоджено будівлі цивільних підприємств, приватні житлові будинки, сталися пожежі. Стало відомо про ще одного, шостого пораненого. Усі госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.  Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 3,7 га території та знешкодили 84 вибухонебезпечні предмети.



Джерело: https://t.me/synegubov/7074
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися