Обстріл Харківщини на 21 вересня: є поранені

Окупанти завдали ударів по Харкову та області цієї доби.

З початку поточної доби російські окупанти завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі низки областей нашої держави. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом минулої доби відбулося 23 бойових зіткнення. Ворог завдав 2 ракетних та 80 авіаційних ударів, здійснив понад 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ так і по цивільних об’єктах нашої держави.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 90 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, продовжує обстріли населених пунктів з території рф. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали Івашки, Уди, Плетенівка, Вільхуватка, Бологівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали Синьківка, Петропавлівка, Кислівка, Табаївка, Крохмальне Харківської області.

Учора ввечері окупанти завдали удару по Золочівській громаді. Близько 17:00 війська рф здійснили артилерійський обстріл села Перовське. Поранення отримав чоловік 1958 року народження. Попередньо, значно пошкоджено приватний будинок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталося щонайменше шість прильотів: є постраждалі

Близько шостої ранку російські війська завдали ударів по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що загалом щонайменше шість "прильотів" було вранці по Харкову. За попередньою інформацією, яка потребує уточнення, всі сталися у Слобідському районі міста.

Вже о 06:51 міський голова написав:

"Маємо інформацію про двох постраждалих внаслідок ранкового обстрілу Харкова. Обидва госпіталізовані у лікарню. На місці "прильотів" працюють відповідні служби, усувають їхні наслідки".

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що у Харкові було зруйновано складську будівлю і також повідомив про двох постраждалих станом на 07:41.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися