Кількість поранених внаслідок обстрілу Харкова збільшилася – фото прильотів

Окупанти усю добу гатили по Харківській області та випустили ракети по Харкову.

Сьогодні близько 6:00 ранку росіяни завдали удару 6-ма ракетами, попередньо С-300, по м. Харків. Пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства в Слобідському районі, вікна у відділенні екстреної меддопомоги, є влучання в дорогу. Обстеження місць триває. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними обласної прокуратури, отримали поранення троє цивільних чоловіків віком 24, 58 та 66 років. Пошкоджено низку складських приміщень, промислових будівель та житлових будинків.

Близько 1:00 ночі ворог обстріляв смт Куп'янськ-Вузловий та с. Ківшарівка Куп'янського району. Пошкоджено гараж та неексплуатовану будівлю, сталися пожежі.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти та цивільних мешканців в Куп'янському, Богодухівському, Чугуївському, Харківському та Ізюмському районах.

У с. Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 3 багатоквартирні та 1 приватний будинок, 5 господарчих споруд, 4 автомобілі, 2 гаражі.

У селах Симинівка та Верхня Писарівка Чугуївського району через обстріли сталися лісові пожежі.

У с. Перовське Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу отримав осколкове поранення чоловік 65 років.

За повідомленням Повітряного командування "Схід", у Харківській області вранці 21 вересня збили три крилаті ракети: дві типу Х-101/555 та один Іскандер-К.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові сталося щонайменше шість прильотів: є постраждалі

Близько шостої ранку російські війська завдали ударів по Харкову. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що загалом щонайменше шість "прильотів" було вранці по Харкову. За попередньою інформацією, яка потребує уточнення, всі сталися у Слобідському районі міста.

Вже о 06:51 міський голова написав:

"Маємо інформацію про двох постраждалих внаслідок ранкового обстрілу Харкова. Обидва госпіталізовані у лікарню. На місці "прильотів" працюють відповідні служби, усувають їхні наслідки".

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що у Харкові було зруйновано складську будівлю і також повідомив про двох постраждалих станом на 07:41.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися