У Харкові затримали військовослужбовця, якого підозрюють у втечі зі служби у Полтаві

Військового з Полтави підозрюють у втечі до Харкова.

Два місяці без права застави проведе під вартою військовослужбовець, якого затримали в Харкові. Напередодні йому оголосили підозру у втечі з розташування військової частини у Полтаві. Це Суспільне Харків підтвердив речник територіального управління Державного бюро розслідувань Олександр Білка, інформують "Коментарі. Харків".

"Слідчою суддею в цій нашумілій справі випало бути мені. Запобіжний захід уже обрано. 60 діб тримання під вартою без права внесення застави. Нагадаю, запобіжний захід – це не покарання", — написала у Facebook суддя Лариса Гольник.

Що відомо у справі військового з Полтави, якого підозрюють у втечі

За даними слідства, підозрюваний потрапив на службу за мобілізацією, служив у військовій частині в Полтаві та самовільно її покинув.

На своєму каналі в одній з соцмереж чоловік пропонував правоохоронцям його спіймати та розповідав, що переховується у Харкові.

Працівники ДБР затримали військовослужбовця та повідомили йому про підозру у тому, що він залишив військову частину в умовах воєнного стану. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові серед біла дня чоловіки виносили пакунки з підприємства (ФОТО)

20 вересня вдень патрульні отримали виклик про підозрілих осіб на вулиці П'ятихатській. Заявник повідомив поліцейським, що невідомі чоловіки щось виносять у пакунках з території підприємства, яке наразі зачинене. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні оглянули прилеглу територію. Неподалік місця виклику поліцейські виявили схожого за описом громадянина з об'ємним пакунком. Також невдовзі інспектори виявили і другого громадянина, який при появі поліцейських викинув пакунок у кущі та намагався втекти. Патрульні наздогнали та затримали чоловіка.

Що було у згортках – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися