Оприлюднені втрати російських окупантів на Куп'янському напрямку за добу

Українські військові ліквідували 76 ворожих військових

Українські військові знищили 76 окупантів, ряд бойової броньованої техніки — БТРи, САУ, гармати та кілька автівок, якими армія РФ перевозила свій особовий склад, та російський командно-спостережний пункт за минулу добу на Лимано-Куп'янському напрямку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на звіт начальника пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Іллі Євлаша в ефірі "Єдиних новин".

"РФ продовжує перекидання резервів, зокрема 25-ї армії на Лимано-Куп'янський напрямок. 24 вересня російські військові спробували перевірити українську оборону. Зокрема, відбулося одне бойове зіткнення, використали підрозділи "Шторм-Z" поблизу Білогорівки. Вирішили перевірити оборону "зеками", але вони були знищені", — розповів Євлаш.

За його даними, армія РФ завдала з артилерії 557 ударів та 17 разів використовувала авіацію. Це були штурмовики Су-35, Су-25 та гелікоптери К-52. Також окупанти завдали 13 ударів дронами-камікадзе.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріли чотирьох районів Харківщини російськими окупантами. Протягом минулої доби ворог з реактивної та ствольної артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. У селі Котівка Чугуївського району зазнала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості жінка 67 років. У селі Юрченкове Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено близько 10 приватних житлових будинків, зруйновано господарчі споруди, сталися пожежі. У Вовчанську на Чугуївщині обстрілом пошкоджено два приватні житлові будинки, сталася пожежа. Внаслідок обстрілу околиць Куп’янська на відкритій території горіла суха трава.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися