Стало відомо, які об'єкти обстрілюватимуть окупанти

Об'єкти паливно-енергетичного сектору все ж таки будуть ціллю для ворога

Днями окупанти відновили удари ракетами та дронами по об'єктах інфраструктури України. Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів, до чого готуватися українцям восени та взимку, повідомляють "Коментарі. Харків". 

За його словами, можна припустити, що об'єкти паливно-енергетичного сектору все ж таки будуть ціллю для ворога. І, на думку Юрія Ігната, до таких сценаріїв також потрібно готуватися. "Тому, що скоро опалювальний сезон. І ворог, можливо, не відмовиться від планів завдавати ударів по таких об'єктах, окрім військових”, – сказав речник Повітряних Сил.

А тим часом премʼєр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що енергетичний терор розпочався не днями, а вже триває останні два тижні. За словами очільника уряду, Україна цього не відчула, оскільки в цьому опалювальному сезоні підготувалась краще до терору росії.

Ворожі війська вдається до спроб знищити інфраструктуру виробництва, прокачку, збереження пального. “Ми бачимо це по перших ударах по регіональних енергетичних організаціях, які відбулися за останні два тижні”, – наголосив Денис Шмигаль.

Прем'єр також зазначив, що ця зима точно буде складна і точно не легша, але ми до неї готові краще. “Тому, що ми розуміємо, до чого готується ворог і які загрози та виклики перед нами всіма стоять”, - наголосив прем'єр-міністр.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у четвер, 21 вересня, внаслідок першої за 6 місяців ворожої атаки, були пошкодження енергооб’єктів в західному та центральному регіонах. При цьому в “Укренерго” зазначили, що зараз зарано робити висновки щодо початку нової терористичної кампанії проти цивільної інфраструктури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися