Коли буде Перемога у війні з російським агресором - Ігор Терехов

Перемога - це і вихід на кордони 1991 року, вступ до ЄС та членство в НАТО

Харківський міський голова Ігор Терехов розповів про своє бачення перемоги для Харкова, України та для себе. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

За словами очільника міста, вихід на кордони 1991 року означатиме перемогу України в повномасштабній війні з російським агресором. Ігор Терехов зазначив, що також для нього перемога - це вступ України до Європейського Союзу та членство держави в НАТО.

Мер Харкова наголосив, що для Харкова та України - це гарантія безпеки. “І перемога для мене - це, коли наші родини нарешті об’єднаються, бо дуже багато харків’ян були змушені вивезти рідних у безпечні місця.  І ще, коли ми відбудуємо Харків, я скажу: “Так, перемогли!” - підкреслив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що окупанти продовжують енергетичний терор України. У четвер, 21 вересня, внаслідок першої за 6 місяців ворожої атаки, є пошкодження енергооб’єктів в західному та центральному регіонах. 

В результаті ворожих атак були часткові знеструмлення Харківській, а також Рівненській, Житомирській, Київській, Дніпропетровській областях. в енергетичній компанії повідомили, що триває відновлення живлення споживачів. В компанії зазначили, що аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги.  “Звертаємо увагу! Зараз зарано робити висновки щодо початку нової терористичної кампанії проти цивільної інфраструктури. Будь ласка, користуйтесь перевіреними джерелами інформації”, - наголосили в “Укренерго”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися