За добу від обстрілів постраждали п'ять районів Харківщини

Сьогодні вранці окупанти вдарили по Куп'янську

Протягом минулої доби ворог продовжував обстрілювати населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Сьогодні зранку, близько 6:30, ворог обстріляв Куп'янськ, пошкоджено господарчу споруду, сталася пожежа. Без постраждалих.

Під ворожими ударами також перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Козача Лопань, Дворічна, Синельникове та інші населені пункти, село Чернещина Ізюмського району зазнало авіаційного удару.

В районі сіл Голубівка, Благодатівка, Синельникове та Курилівка Куп'янського району через ворожі обстріли сталися пожежі, горіли ліси та трава в полях. У селищі Козача Лопань Харківського району обстрілом пошкоджено інфраструктуру.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ліквідацію вибухонебезпечних предметів в Ізюмському районі. Сапери з самого ранку працюють в Ізюмському районі Харківщини, знищуючи вибухонебезпечні предмети. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. Сьогодні з 7.45 почалося контрольоване знищення вибухонебезпечних предметів поблизу населених пунктів Гусарівка та Щурівка в Ізюмському районі.

Раніше "Коментарі. Харків" поовідомляли про обстріл чотирьох районів Харківської області за минулу добу. Протягом минулої доби ворог з реактивної та ствольної артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. У селі Котівка Чугуївського району зазнала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості жінка 67 років. У селі Юрченкове Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено близько 10 приватних житлових будинків, зруйновано господарчі споруди, сталися пожежі. У Вовчанську на Чугуївщині обстрілом пошкоджено два приватні житлові будинки, сталася пожежа. Внаслідок обстрілу околиць Куп’янська на відкритій території горіла суха трава. Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 3,7 га території та знешкодили 120 вибухонебезпечних предметів.



Джерело: https://t.me/synegubov/7118
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися