У Харківській області під ракетний обстріл потрапили енергетики

Енергетики виконували свої обов’язки у прифронтових районах області

Триває ворожий терор прифронтових та прикордонних з рф областей. Під час виконання ремонтних робіт у Куп’янську Харківської області енергетики потрапили під ракетний обстріл. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства енергетики України.

"На щастя - без жертв. Роботи з відновлення мереж тривають попри постійні обстріли та ризики для життя енергетиків", – зазначили у Міненерго та повідомили, що за минулу добу в області заживили майже 1 тисячу абонентів, з яких 50 споживачів отримали світло вперше з початку повномасштабної російської агресії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися