Обстріл Харківщини на 3 жовтня: є поранені

Окупанти завдають удари авіаційними бомбами по мирним людям

Протягом минулої доби на фронті відбулося 35 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснив 27 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави. Також, російська федерація атакувала Україну 7 ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” з південно-східного напрямку. Нашою протиповітряною обороною знищено 4 ворожих “шахеди”. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Так, авіаційних ударів зазнали Куп'янськ, Іванівка та Чернещина Харківської області.

2 жовтня близько 14:30 російські військові вкотре обстріляли м. Куп‘янськ. За попередніми даними Харківської обласної прокуратури, це була КАБ на базі ФАБ-250.

Пошкоджено низку житлових будинків та автомобілів містян. Отримали поранення чоловік та жінка.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, продовжує обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України. Завдав артилерійських та мінометних обстрілів по Красному Першому Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав артилерійських та мінометних обстрілів по районах понад 10 населених пунктів, зокрема, Дворічна, Синьківка, Куп'янськ, Іванівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися