Обстріл Харкова 2 жовтня: де сталися прильоти

Вчора зранку окупанти випустили по Харкову п’ять ракет

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали цивільну інфраструктуру та мирне населення Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Вчора близько 09:10 ворог завдав удару 5-ма ракетами С-300 по околицях м. Харків. Зафіксовано влучання в землю, пошкоджено господарську будівлю, підсобні приміщення бюро ритуальних послуг. Одна з ракет влучила на території навчального містечка одного з вишів, не спричинивши масштабних руйнувань. Без постраждалих.

Близько 13:50 ворог завдав удару керованою авіабомбою по м. Куп'янськ. Пошкоджено 6 приватних житлових будинків, складська будівля та 4 багатоповерхові житлові будинки. Зазнали поранення 76-річний чоловік та 57-річна жінка. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Крім того, ворог завдав удару КАБ по району сіл Чернещина та Першотравневе Ізюмського району, потерпілих немає.

У с. Гур'їв Козачок Богодухівського району обстрілом пошкоджено 3 приватні будинки.

У с. Охримівка Чугуївського району пошкоджено будівлю майстерні фермерського господарства, сталася пожежа.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Топ-10 вакансій для чоловіків Харкова та області із зарплатнею до 25 тисяч гривень

У Харківській області пропонують роботу, яка підходить як для чоловіків, так і для жінок

У Харкові та області роботодавці пропонують до 25 тисяч гривень зарплатні для вакансій, на які можуть звернути увагу чоловіки  під час пошуку роботи. Харківська служба зайнятості гендерно не поділяє вакансії на чоловічі та жіночі та надала інформацію сайту "Коментарі. Харків" про усі вакансії з високим розміром зарплатні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися