На Харківщині призначено нового начальника військової адміністрації, попередню підозрюють у держзраді

На Харківщини призначено нового начальника Наталинської сільської військової адміністрації Красноградського району

Президент підписав розпорядження про призначення Володимира Птишника начальником Наталинської СВА на Харківщині. Відповідний указ президента України оприлюднений 2 жовтня на сайті глави держави, інформують "Коментарі. Харків".

Згідно з наказом, Володимира Птишника призначено начальником Наталинської сільської військової адміністрації Красноградського району Харківської області.

Нагадаємо, 6 червня у селі Наталине Красноградського району було утворено сільську військову адміністрацію.

Як повідомляло видання "Думка", раніше Київський районний суд Харкова відсторонив від посади Наталинського сільського голову Олену Третяк, підозрювану в держзраді.

Керівницю Наталинської ОТГ підозрюють у діяннях, умисно вчинених громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України, шляхом переходу на бік ворога в період збройного конфлікту, надання представникам іноземної держави допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Топ-10 вакансій для чоловіків Харкова та області із зарплатнею до 25 тисяч гривень

У Харківській області пропонують роботу, яка підходить як для чоловіків, так і для жінок

У Харкові та області роботодавці пропонують до 25 тисяч гривень зарплатні для вакансій, на які можуть звернути увагу чоловіки  під час пошуку роботи. Харківська служба зайнятості гендерно не поділяє вакансії на чоловічі та жіночі та надала інформацію сайту "Коментарі. Харків" про усі вакансії з високим розміром зарплатні.



Юрій

5 жовтня 2023, 11:49

Як ці зрадники дістали https://tacticalgear.ua/catalog/gear

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися