Окупанти обстріляли Харківщину: наслідки ворожої атаки

Після обстрілу частина селища залишилась без світла

Російська армія 3 жовтня вчинила черговий обстріл Харківської області - було нанесено щонайменше 10 ударів по селищу Козачу Лопань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальник Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка. 

“Декілька годин тому армія рф завдала щонайменше 10 ударів по цивільній інфраструктурі селища. Пошкоджено до 10-ти приватних будинків та господарчих споруд, а також лінії електропередач. Частина Козачої Лопані залишається без світла. Профільні служби вже працюють над ліквідацією наслідків”, - повідомив начальник Дергачівської МВА.

Вячеслав Задоренко звернувся до мешканців Козачої Лопані з проханням перебувати в укриттях. Він наголосив, що загроза обстрілів залишається великою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин" розповів про ситуацію на Куп'янському напрямку.

Очільник ХОВА зазначив, що ворожі війська продовжують тримати на цьому напрямку великі сили, але ситуація повністю під контролем ЗСУ. При спробах вести наступальні дії на Куп'янщині окупанти зазнали відчутних втрат і зараз відновлюють боєздатність та не відмовляються від намірів просунутися на цьому напрямку. “Але наші захисники готові дати на усі ці спроби адекватну відповідь. Спільно з військовим командуванням щодня працюємо над підвищенням нашої обороноздатності”, - наголосив Олег Синєгубов.

Водночас небезпечною залишається ситуація  для цивільного населення, адже росіяни продовжують щодня обстрілювати міста і села Куп'янщини, використовуючи все наявне озброєння. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися