На Харківщину знову залетіла особлива “пташка”: що з нею сталося (ФОТО)

У Держприкордонслужбі припустили, що це були дрони, які здобували розвідувальну інформацію

Днями прикордонники на Харківщині та на Сумщині збили ворожі дрони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

Прикордонникам Харківського прикордонного загону вдалось перехопити ворожий розвідувальний дрон типу “Орлан”.

На Сумщині прикордонники вкотре знешкодили дрон-розвідник ворога. Прикордонний наряд, який ніс службу на одному із напрямків держрубежу, помітив наближення ворожого коптера. Охоронці кордону застосували антидронову рушницю та відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Квадрокоптер окупантів було успішно приземлено.

Скоріш за все, це були дрони, які здобували розвідувальну інформацію.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прикордонників Харківського загону, котрі виконують завдання у складі Сил оборони України на слобожанському напрямку атакувала зграя ворожих дронів начинених вибухівкою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

У прикордонній службі розповіли, що помітивши обриси декількох пташок, що на висоті близько 50-ти метрів над землею наближались до захисних споруд, прикордонники застосували антидронову рушницю та подавили 4 цілі.

“Лише упродовж вересня це вже 10 приземлених ворожих смертників на цьому напрямку. Державна прикордонна служба України ефективно захищає український кордон, є невід’ємною складовою Сил оборони України та водночас протидіє правопорушенням”, - зазначили у Держприкордонслужбі.

Детальніше про ситуацію на кордоні у Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися