На Чугуївщині внаслідок ракетного обстрілу постраждали житлові будинки

Постраждало також садове товариство в селищі Печеніги

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

За даними слідства, в ніч на 5 жовтня ворог завдав ракетний удар по селищу Печеніги Чугуївського району. Попередньо, удар був завданий ракетою "Торнадо-С". Зафіксовано влучання на територію садового товариства. Пошкоджено житлові будинки.

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківщини в ніч на 5 жовтня. Сьогодні вночі, окупанти атакували Україну, застосувавши 29 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” Нашою протиповітряною обороною знищено 24 ворожих “шахеди”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ. Авіаційних ударів зазнали Синьківка та Подоли Харківської області. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили атаку противника в районі північніше Зибиного Харківської області. На Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали понад 25 населених пунктів, серед них Стариця, Тихе, Мала Вовча Харківської області. На Куп’янському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, зокрема, Фиголівка, Новомлинськ, Лиман Перший, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися