У селі Гроза на Харківщині зникли без вісти двоє дітей – поліція

Діти можуть бути серед невпізнаних тіл загиблих

У Харківській області продовжуються роботи щодо пошуків та ідентифікації тіл загиблих внаслідок терористичної атаки росіян по селу Гроза. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Правоохоронці повідомляють, що станом на 11:04 у с. Гроза – 51 загиблий, 6 людей поранено, зникли без вісти четверо людей, серед них двоє дітей. Зазначається, що діти можуть бути серед невпізнаних.

Оновлені дані поліції та Харківської ОВА різняться. Раніше Олег Синєгубов повідомив про 52 загиблих і шістьох поранених.

"Робота СУ  ГУНП – додатковий огляд місця події; відбір ДНК у родичів загиблих та зниклих безвісті; огляд тіл загиблих; робота щодо встановлення осіб, які можливо причетні до теракту! Додаткову інформацію будемо повідомляти!" – пишуть у поліції Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У с. Гроза збільшилася кількість загиблих – Олег Синєгубов

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у етері національного телемарафону заявив про те, що загиблих від удару ракети “Іскандер” по кафе в селі Гроза Куп’янського району стало більше. Пошуки тривають.

"Наразі 52 людини загинули внаслідок цього ракетного обстрілу. Оскільки одна людина померла в медичному закладі. Люди все ще там перебувають, поранення серйозні. Наші підрозділи ДСНС працюють на місці й зараз. Завали ми вже розібрали. Тіла дістали. Зараз відбувається безпосередньо ідентифікація тіл. Ми там будемо фактично пересівати залишки. Оскільки за нашою інформацією там ще могли бути люди", — сказав Синєгубов.

Очільник області зазначив, що “Іскандер” вдарив безпосередньо по будівлі кафе й вибухова хвиля була серйозною. Тому експерти ще переконаються, що витягли всі останки загиблих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися