На Харківщині за тиждень знищили 2837 вибухонебезпечних предмети

Загалом сапери розмінували майже 142 гектари території

З 28 вересня до 4 жовтня включно на Харківщині знищили 2837 вибухонебезпечних предметів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За тиждень сапери розмінували майже 142 гектари території і обстежили 10,5 кілометра ділянок автодоріг. Вибухотехніки перевірили 27 кілометрів ліній електропередач і подали світло 1071 абоненту. Також розмінували 101 гектар сільгоспугідь і 18 об’єктів. Крім того, було обстежено 12 метрів газопроводів та 0,135 гектара акваторії.

Впродовж 4 жовтня піротехніки розмінували майже 27 гектарів території, більш ніж 12 гектарів сільгоспугідь та три об’єкти. За добу сапери знищили 591 вибухонебезпечний предмет. Піротехнічні підрозділи розмінували понад чотири кілометри дороги, п'ять кілометрів ліній електропередач, майже два метри газопроводів та 0,06 гектара акваторії. Завдяки роботам вдалося відновити електропостачання 116 споживачам.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про знеструмлення 28 тисяч абонентів через обстріли. Російські терористи обстріляли лінію електропередач в Харківській області, внаслідок чого залишили без світла понад 28 тисяч абонентів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Міністерства енергетики України. У Харківській області через обстріл пошкоджено повітряну лінію 110 кВ. Через це знеструмлена підстанція 110 кВ. Ремонтні роботи розпочнуться лише з дозволу військових. Загалом по області через пошкодження мереж внаслідок бойових дій без світла залишаються 28 тисяч абонентів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися