У Харківській області попрощалися з подружжям, загиблим під час ракетного удару (ФОТО)

На прощання з батьками із за кордону приїхала Катерина Таранник

У суботу, 7 жовтня, у с. Гроза поховали подружжя Миколу і Тетяну Андросович, які загинули внаслідок російського ракетного удару 5 жовтня. Їх поховали першими із 52 жертв ракетного удару по селу 5 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Суспільне. Харків”. 

На прощання з батьками із за кордону приїхала Катерина Таранник.

Фото “Суспільне. Харків”

Катерина Таранник поділилася думкою про батьків: "Вона така весела була, душа компанії. Я впевнена, вони залишилися там душею компанії. Я з мамою зранку говорила, вона казала: "Я прийду, всі новини дізнаюся, і прийду тобі розповім". Бачите, не перетелефонувала. Мені вже інші подзвонили, сказали, що трапилася біда".

"Микола Адамович був майстром у сфері житлово-комунального господарства, а Тетяна на пенсії була вже. Під окупацією, бачиш, вижили, а тут влучило. Ще будуть ховати скількох людей", — каже друг загиблого Володимир.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ДСНС Харківської області повідомили, що станом на 19:50 5 жовтня у с. Гроза Куп’янського району завершено аварійно-рятувальні роботи. Всього загинула 51 особа (з них 1 дитина 2017 р.н.), постраждало 6 осіб (пізніше повідомили про 52 жертви).

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також повідомив про завершення рятувальної операції після ракетного удару.  “На місці кафе, по якому ворог завдав сьогодні ракетного удару, на сьогодні завершено роботи з розбору завалів. Внаслідок російського удару загинула 51 людина, 6 людей поранені. Усі постраждалі цивільні місцеві мешканці. На місці створено штаб, який буде оперативно усувати наслідки цього удару. Окрім будівлі кафе, яка повністю зруйнована, пошкодження отримали й сусідні будинки.  Допомагають місцевим мешканцям і волонтери World Central Kitchen”. - зазначив Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися