Обстріл Харкова та області станом на 19 жовтня: де сталися «прильоти»

Окупанти завдали ударів балістичними ракетами по містам України

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Минулої доби кремлівські терористичні війська завдали чергових ракетних ударів по цивільних об’єктах у Харкові, Запоріжжі, Павлограді, Обухівці Дніпропетровської області та Миколаївському району. Окрім цього, російські окупанти в ніч на 19 жовтня атакували Україну 6 ударними БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 3 дрони-камікадзе.

Протягом минулої доби на фронті відбулося близько 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 15 ракетних та 79 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Авіаційних ударів зазнало Піщане Харківської області.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 130 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 10 населених пунктів, серед них Плетенівка і Зибіне Харківської області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 15 атак ворога в районах населених пунктів Синьківка, Іванівка, Кислівка Харківської області, а також понад 10 атак противника біля Надії Луганської області.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 10 населених пунктів, зокрема, Дворічна, Петропавлівка, Кучерівка, Іванівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету.

Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". До чого у студентів буде доступ після верифікації – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися