У Харківській області під обстрілом окупантів було декілька багатоквартирних будинків

Росіяни обстрілюють цивільну інфраструктуру та будинки людей

Вчора близько 11:50 ворог завдав ракетного удару, попередньо ракетою "Іскандер" по м. Харків. Зафіксовано влучання на території цивільного підприємства. Отримала осколкове поранення жінка 67 років. Госпіталізована в стані середньої тяжкості. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів.

Внаслідок артилерійського обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено багатоквартирний будинок. Обійшлося без постраждалих.

Через мінометний обстріл с. Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 2-поверховий багатоквартирний будинок, та 2 приватні будинки. Без постраждалих.

У с. Липці Харківського району обстрілом з РСЗВ пошкоджено автомобіль.

"Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили більше 14 га території та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети.

Тривають бої на Куп'янському напрямку. За минулу добу наші військові відбили відбили 15 атак ворога в районах Синьківки, Іванівки та Кислівки. Окупанти несуть відчутні втрати в живій силі і техніці", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Новації у Каразінському – тепер університет буде у смартфонах

В Університеті розробили мобільний додаток для студентів

За ініціативи Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та підтримки адміністрації університету студенти Каразінського можуть відкрити для себе абсолютно новий спосіб взаємодії з університетом — через мобільний додаток Univera. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Університету.

Які можливості пропонує ця система? Для початку необхідно здійснити верифікацію через Дію: треба натиснути кнопку верифікації та поділитися своїм паспортом і студентським квитком через застосунок "Дія". До чого у студентів буде доступ після верифікації – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися