Фіксується активне переміщення російських військ: куди вони прямують

Слід готуватися до активізації бойових дій

Українці фіксують активне перекидання військ із Луганська на Куп'янський напрямок. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють із посиланням на Військовий рух українців та кримських татар.

"Ми активно діємо в Луганську і можемо повідомити про безліч успішних диверсій щодо ворожої техніки за минулий тиждень. Три Урали, дві автоцистерни, три автобуси не зможуть більше бути використані за призначенням. Наші агенти ведуть систематичне спостереження за окупантами в Луганську. Ми відзначаємо активне переміщення техніки та особового складу ЗС РФ для наступу на Куп'янському напрямі", - повідомляють у Руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ситуацію на Куп'янському напрямку . О 11:50 ворог завдав ракетного удару, попередньо ракетою "Іскандер" по м. Харків. Зафіксовано влучення на території цивільного підприємства. Зазнала осколкового поранення жінка 67 років. Госпіталізована у стані середньої тяжкості. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВ Олега Синегубова. Минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів. Внаслідок артилерійського обстрілу м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено багатоквартирний будинок. Обійшлося без постраждалих. Через мінометні обстріли с. Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 2-поверховий багатоквартирний будинок та 2 приватні будинки. Без постраждалих. У с. Липці Харківського району обстрілом із РСЗВ пошкоджено автомобіль. Продовжується розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили понад 14 га території та знешкодили 92 вибухонебезпечні предмети. техніці", – повідомив голова області.



Джерело: https://t.me/atesh_ua/2313
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися