У Харкові назвали імена та вік загиблих внаслідок обстрілу "Нової пошти" людей

Наймолодшому з загиблих ще не виповнилось 22

Оприлюднено імена та вік харків'ян, що загинули внаслідок російського удару по складу у передмісті Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з фейсбук-сторінки "Нової пошти".

Ввечері 21 жовтня шість працівників "Нової пошти" загинули через прицільний удар російськими ракетами по терміналу Нової пошти в Харкові. Ось їх імена:

- Олександр Темніков, 31 рік

- Дмитро Герасічкін, 30 років

- Артем Акопов, 21 рік 

- Олександр Біжанов, 22 роки 

- Владислав Панков, 28 років

- Олексій Єрмола, 23 роки.

"Ми обовʼязково розкажемо про кожного. Ми на зв'язку з родинами. Вічна та світла пам’ять нашим колегам. Щирі співчуття рідним та близьким", - написали на сторінці організації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл складу "Нової пошти" в Харківському районі. В результаті нічного обстрілу села Коротич загинули шестеро людей, 16 поранені: поліція документує наслідки воєнного злочину росіян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. До ВП№ 2 ХРУП № 1 21 жовтня близько 22:20 надійшло повідомлення про те, що внаслідок ворожого обстрілу села Коротич Пісочинської територіальної громади горить відділення Нової пошти та вантажне авто.  Станом на 2:30 відомо, що на території термінала перебувало 22 особи, з них шестеро осіб загинули та 16 поранені. Серед постраждалих - чоловіки віком від 19 до 43 років. З травмами різного ступеню тяжкості їх доставили до лікарні. "Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу. Профільні служби продовжують працювати на місці та ліквідовувати наслідки. Це виключно цивільний об‘єкт, росіяни вчинили черговий терор проти мирного населення Харківщини!", - написав начальник ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися