Ворог знову наносив удари по Харківщині: є поранені

Потерпали два райони області

Протягом минулої доби під ударами ворога перебували населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів області. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

По селах Курилівка та Ківшарівка Куп'янського району ворог завдав ударів керованими авіабомбами. У Курилівці пошкоджено приватний будинок, два багатоквартирні будинки, будівлю цивільного підприємства та об'єкт інфраструктури. Зазнала поранення 39-річна жінка, госпіталізована в стані середньої тяжкості. У Ківшарівці пошкоджено будівлі ПТУ та дитсадка, без постраждалих.

Внаслідок обстрілів смт Дворічна Куп'янського району, зазнав поранення чоловік 81 року. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

Крім того, ворог обстрілював Плетенівку та Зибіне Чугуївського району, Петропавлівку, Кислівку, Дворічну Куп'янського району та інші населені пункти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про обстріл Харківської області за позаминулу добу. Протягом позаминулої доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Сьогодні близько 7:00 ранку ворог обстріляв Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки, зазнали поранення троє людей. Дівчина 15 років та жінка 63 років госпіталізовані у важкому стані. Хлопець 17 років – в стані середньої тяжкості. Вчора ввечері, близько 22:15 ворог завдав ракетного удару з ЗРК С-300 по терміналу "Нової пошти" у селищі Коротич Харківського району. Будівля терміналу зруйнована, сталася пожежа. Внаслідок удару загинуло 6 людей. 16 людей зазнали поранення. двоє з них перебувають у вкрай важкому стані, шість - у важкому, решта – в стані середньої тяжкості та легкі. Також під ворожими обстрілами перебували Першотравневе, Синьківка та Дворічна Куп'янського району, Борова Ізюмського району, Гатище, Бударки Чугуївського району та інші населені пункти.



Джерело: https://t.me/synegubov/7337
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися