Обстріл Харківщини на 25 жовтня: є загиблі

Окупанти наступають на Куп’янському напрямку

Протягом минулої доби відбулося близько 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 51 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Так, учора 24 жовтня близько 16:40 окупанти обстріляли село Подоли Куп'янського району.

Внаслідок ракетного удару пошкоджений приватний будинок та автомобілі. Загинули два цивільних чоловіки 50 та 57 років, повідомляє поліція області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Куп'янського РВП, експерти та вибухотехніки.

Крім того, у ніч на 25 жовтня, російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 11 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено всі ворожі БпЛА.

Авіаційних ударів зазнали Синьківка, Іванівка, Піщане Харківської області.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Плетенівка, Козача Лопань, Чугунівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Синьківки та Іванівка Харківської області. Тут Силами оборони відбито 10 атак загарбників. Також російські окупанти завдали артилерійських та мінометних обстрілів по районах населених пунктів, зокрема, Дворічна, Петропавлівка, Синьківка, Іванівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися