На Харківщині окупанти не вели штурмових дій: чим вони займаються

За довгий час окупанти вперше не наступали на позиції Сил оборони на Куп’янщині

Протягом минулої доби на фронті відбулося 60 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 8 ракетних та 15 авіаційних ударів, здійснив 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також, минулої доби, російські окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши 4 керовані авіаційні ракети Х-59, балістичну ракету Іскандер-М, зенітні керовані ракети С-300/400 та ударні БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено більшість ударних БпЛА та 3 керовані авіаційні ракети Х-59.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень  вздовж державного кордону в бєлгородській області.

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнав Вовчанськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів, продовжував перегрупування військ. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Дворічна, Синьківка, Іванівка, Кислівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Відповіді на питання з евакуації: "Ви не будете жити в наметах чи спортзалі"

Мешканців області закликають виїжджати через загострення обстановки на фронті

У Куп’янській міській військовій адміністрації закликають евакуюватися місцевих мешканців, а також відповідають на найчастіші питання з евакуації. "У російських військових немає правил війни: вони пускають ракети по цивільних об'єктах та приватних секторах. Якщо сьогодні прилетіло до вашого сусіда, то завтра може догнати й вас", – зазначають в МВА.

Куди звертатися, де жити та що з собою брати – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися