Харківська область під обстрілами ворога: куди поцілили окупанти

Від російських обстрілів страждали населені пункти Куп'янщини

Протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні та прифронтові населені пункти області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Цієї ночі, близько опівночі, ворог з артилерії обстріляв село Новоосинове Куп'янського району. Пошкоджено приватний будинок та гараж. Постраждалих немає. Близько 2:00 обстріляне селище Купянськ-Вузловий Куп'янського району, пошкоджено приватний будинок. Без постраждалих.

У Куп'янську внаслідок ворожого обстрілу горів приватний житловий будинок. Також під вогнем окупантів перебували: Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Берестове Куп'янського району та інші населені пункти. Пошкоджено приватні житлові будинки та господарчі споруди.

На Куп’янському напрямку за добу українські військові відбили 7 ворожих атак в районах Синьківки та Іванівки. Ворог зазнає втрат та не має просування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ворожі атаки Куп'янського районуУ Куп’янському районі останні дві доби пройшли відносно спокійно, але вже сьогодні, 29 жовтня, було зафіксовано два обстріли. Про це розповів т.в.о. начальника Куп’янської РВА Андрій Канашевич в етері національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків". Війська рф сьогодні завдали ударів артилерією по Куп’янську та Подолах.  “Останні дві доби, може, воно якось і незвично звучить, пройшли спокійно, обстрілів майже не було. Сьогодні вже зранку обстріляли населений пункт Подоли, й буквально годину тому з арти окупанти обстріляли місто Куп’янськ”, - повідомив Андрій Канашевич. За його словами внаслідок ворожих атак були пошкоджені будинки. Постраждалих людей немає.  “Ситуація залишається напруженою, тому що ми розуміємо, що така відсутність обстрілів може бути оманливою, й ситуація може змінитися буквально за декілька хвилин“, – сказав Андрій Канашевич. Також за його словами, в зоні, де оголошена примусова евакуація, залишається близько 275 дітей.



Джерело: https://t.me/synegubov/7382
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися