Росіяни продовжують тероризувати Куп'янщину

Знову удар прийшовся по цивільних об'єктах

З артилерії ворог обстріляв село Новоосинове Куп'янського району. Пошкоджений приватний будинок та гараж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

У селищі Куп'янськ-Вузловий та місті Куп'янськ пошкоджені приватні будинки. Також під вогнем окупантів перебували Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та інші населені пункти. 

Протягом минулої доби постраждалих серед цивільного населення немає. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежі за минулу добу у Харківській областіПротягом доби з 29 по 30 жовтня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. За цей період здійснено 17 оперативних виїздів, з яких: чотири – на ліквідацію пожеж, одна з яких були спричинені ворожими обстрілами; вісім – допомога населенню і комунальним службам; п'ять – інші виїзди. Близько 15:00 ворог завдав обстрілу по м. Куп'янську Харківської області. Внаслідок потрапляння одного зі снарядів на територію приватного домоволодіння сталася пожежа у двоповерховому житловому будинку і гаражі на загальній площі близько 500 кв.м. До ліквідації пожежі були залучені 11 чоловік особового складу ДСНС та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки з підрозділів міста Куп'янська та селища Дворічна. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися