Внаслідок російського теракту у Харкові загинула ще одна людина

Чоловік помер від важких поранень у лікарні

Чоловік 25 років, який був госпіталізований до медичного закладу внаслідок удару окупантів по терміналу "Нової пошти", сьогодні вранці помер у лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Армія РФ, вдаривши по "Новій пошті", забрала життя вже сімох людей. Ще 12 - проходять лікування, двоє з них - в реанімації. Приносимо співчуття рідним та близьким!", - написав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про компенсації родинам загиблих внаслідок удару по терміналу "Нової пошти" у передмісті ХарковаВиплати призначать кожній родині працівників "Нової пошти", які загинули внаслідок російського ракетного удару по терміналу під Харковом. Про це Суспільне Харків розповів начальник термінала пошти Максим Колесник, інформують "Коментарі. Харків". Він каже, в одного із загиблих залишилася дитина, яка до повноліття отримуватиме від компанії кошти. "Нова пошта" надає 60 тисяч гривень родинам загиблих. Також 10 тисяч гривень щомісяця отримає родина, у якої є дитина, це на одну дитину, та грант на 12,5 тисяч доларів, якщо вона захоче навчатися у будь-якому виші світу", — говорить Колесник. За його словами, грошами допомагають і пораненим працівникам. "Ми повністю оплачуємо їхнє лікування, допомагаємо родинам, з ними працюють наші психологи", — додав Максим Колесник. Як повідомила речниця начальника військової обладміністрації Олена Шаповал, нині у лікарні лишаються 16 поранених, з них п'ятеро — у реанімації, ще двоє — у вкрай тяжкому стані. У "Новій пошті" оголосили траур за загиблими колегами під час удару по терміналу під Харковом. Там кажуть, що у працівників не було шансу встигнути добігти до укриття: "Сирени прозвучали за секунди до".



Джерело: https://t.me/synegubov/7385
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися