Володимир Зеленський звернувся до рятувальників Харківщини: що сталося

Очільник країни згадав наслідки ворожого обстрілу Харківщини 5 жовтня

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні наприкінці 613-го дня війни звернувся до українських рятувальників та висловив їм слова подяки. Окремо очільник країни звернувся до рятувальників Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області

“Рятувальники, які працюють на Харківщині. Зокрема, 44-та та 54-та державні пожежно-рятувальні частини, чиї працівники серед перших прибули в село Гроза після жахливого удару російських окупантів 5 жовтня. Тоді під час рятувальної операції найбільше відзначилися сержант Сергій Горбенко, майстер-сержанти Олексій Кузуб та Дмитро Лагутін, сержант Олександр Сінченко. Дякую, хлопці, за вашу відданість справі!”, - зазначив Володимир Зеленський.

Він подякував всім “нашим людям, кожному й кожній, хто пам’ятає, що головне – це дбати про Україну, про українців, одне про одного”. Володимир Зеленський наголосив на важливості знайти своє місце в народному опорі російській агресії, битися заради України, працювати заради України, додавати щось своє до спільного результату українців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ДСНС Харківської області повідомили, що станом на 19:50 5 жовтня у с. Гроза Куп’янського району завершено аварійно-рятувальні роботи.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також повідомив про завершення рятувальної операції після ракетного удару. 

Загалом внаслідок ракетного обстрілу у селі загинуло 59 осіб. Детальніше про ідентифікацію жертв читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися