Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися «прильоти» (ФОТО, ВІДЕО)

Окупанти випустили групи шахедів по Україні

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Всього було близько десяти влучань. Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ.

Інформації про травмованих або загиблих осіб немає. Удари були по цивільній інфраструктурі, зокрема, по житловим будинкам.

Під час одного з таких ударів зайнялася станція технічного обслуговування та двоповерхова нежитлова будівля, яка знаходилася поряд.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 438 Кримінального кодексу України – це порушення законів та звичаїв війни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про вибух у Харкові, який місцеві чули близько 21 години 2 листопада. Повідомлялося про роботу ППО.

Вже пізніше у місті пролунала серія вибухів, після чого очільники міста та ОВА повідомили про влучання у місті та Харківській області.

За даними поліції, у трьох місцевих мешканців лікарі діагностували гостру реакцію на стрес. На місцях влучань працюють всі профільні служби. Слідчі та криміналісти документують наслідки обстрілів.


Інформація доповнюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися